Bestellijst promotiemateriaal voor verenigingen

Bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportverenigingen kunnen voor een evenement met het onderstaande formulier promotiemateriaal Sportvisserij voor hengelsportverenigingen bestellen. Dit pakket is gratis, maar kan tegen een meerprijs worden uitgebreid met aanvullend materiaal.

Neem ook contact op met je Federatie voor ondersteuning en aanvullend promotiemateriaal!

Onderaan het formulier dien je je naam, de naam van de vereniging en het verenigingsnummer (bekend bij het secretariaat van de vereniging) in te vullen. Het promotiepakket wordt verzonden naar het secretariaatsadres. Een vereniging kan maximaal twee keer per jaar het gratis promotiepakket bestellen.

Je kunt de meeste folders onder Promotie -> Downloads ook als PDF bekijken.Inhoud gratis promotiepakketAanvullend zijn (tegen betaling) de volgende items te bestellen:

(!) = LET OP bij deze materialen zijn kosten van toepassing. In Sommige gevallen gelden er staffelkortingen. Zie hiervoor de prijslijst

Verzendadres

Contactgegevens

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.