Abonnee worden


De prijs voor een particulier abonnement is €12,95 per jaar. Daarvoor krijg je iedere maand Hét Visblad – boordevol nieuws en interessante reportages over de sportvisserij in Nederland – thuisbezorgd. Plus een welkomstgeschenk!


Ja, ik maak graag gebruik van deze superaanbieding!
Ik kies direct voor een abonnement (slechts € 12,95 per jaar). Vul hieronder het gewenste type abonnement en je eigen gegevens in.

Let op: bij keuze voor acceptgiro als betalingsmethode, wordt 2,50 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Binnen maximaal vier weken ontvangt u Hét Visblad en brief met welkomstgeschenk van ons. Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan contact op met de abonnementenadministratie Tel: 030-6058425.

Dit abonnement loopt automatisch door. Na de eerste abonnementstermijn is het abonnement maandelijks opzegbaar.
IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number. Het IBAN van Nederlandse bankrekeningnummers bestaat uit 18 tekens (cijfers en letters) en het huidige rekeningnummer komt er in voor. Voorbeeld: Het IBAN van rekeningnummer 123456789 van de Rabobank is NL44 RABO 0123 4567 89.
Let op: Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Sportvisserij Nederland (Postbus 162, 3720 AD Bilthoven) IncassantID NL46ZZZ404779550000, doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sportvisserij Nederland. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide