Word abonnee!

Hét VISblad brengt elke editie een rijke mix van boeiende artikelen en reportages, interviews, sportvisnieuws, nieuwe producten en de beste visstekken van Nederland. Een jaarabonnement (10 nummers) kost slechts € 14,95 en een abonnement voor 2 jaar (20 nummers) € 29,90. Dat is nog geen € 1,50 per maand! Kies je alleen voor de digitale versie, dan ontvang je een korting van maar liefst 44% en heb je al een abonnement vanaf € 9,45! Bovendien mag je een fraai welkomstgeschenk kiezen!

Bij de keuze voor een abonnement van 10 nummers kun je als welkomstgeschenk kiezen uit de Sportvisserij Nederland Cap, Roestvrijstalen Braid Cutter + Split Ring Plier of een een eenmalige korting van € 2,50. Ga je voor een abonnementsperiode van 20 nummers, dan kun je kiezen voor de Long Nose Pliers 23 cm, Sportvisserij Nederland Monomaster of een eenmalige korting van € 5,00.Ik kies voor een abonnement gedrukt + digitaal

Ja, van deze super aanbieding maak ik graag gebruik! Ik kies direct voor een abonnement gedrukt + digitaal (10 nummers voor slechts € 14,95 of 20 nummers voor slechts € 29,90).

Ja, ik neem een abonnement op Hét VISblad gedrukt + digitaal - KLIK HIER

Let op: bij keuze voor factuur als betalingsmethode, wordt €2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Ik kies voor een digitaal abonnement

Ja, van deze super aanbieding maak ik graag gebruik! Ik kies direct voor een abonnement digitaal (10 nummers voor slechts € 9,95 of 20 nummers voor slechts € 19,90).

Ja, ik wil een digitaal abonnement op Hét VISblad - KLIK HIER

Let op: bij keuze voor factuur als betalingsmethode, wordt 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.


Wanneer gaat mijn abonnement in?

Binnen maximaal zes weken ontvang je jouw eerste exemplaar van Hét VISblad. Ook ontvang je binnen zes weken een welkomstbrief plus het door jou gekozen welkomstgeschenk - deze worden los van het magazine opgestuurd.

Dit abonnement loopt automatisch door. Na de eerste abonnementstermijn is het abonnement maandelijks opzegbaar. Ook kun je dan switchten tussen digitaal en gedrukt + digitaal of andersom.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met abonnementen@sportvisserijnederland.nl of bel 030-6058400.

Tot die tijd kun je alvast 'los gaan' op ons zeer uitgebreide digitale archief van Hét VISblad, inclusief tientallen toffe video's van VISblad TV.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.