Word abonnee!


De prijs voor een particulier abonnement op Hét VISblad is slechts €12,95 per jaar (10 nummers). Daarvoor krijg je iedere maand Hét VISblad – 68 pagina's boordevol sportvisnieuws en reportages over het vissen in Nederland – thuisbezorgd. Plus een fraai welkomstgeschenk naar keuze!


Ja, ik maak graag gebruik van deze super aanbieding!
Ik kies direct voor een abonnement (10 nummers voor slechts € 12,95 of 20 nummers voor slechts € 25,90). Vul hieronder het gewenste type abonnement en je eigen gegevens in.

Let op: bij keuze voor factuur als betalingsmethode, wordt 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Binnen maximaal zes weken ontvang je jouw eerste exemplaar van Hét VISblad. Ook ontvang je binnen zes weken een welkomstbrief plus het door jou gekozen welkomstgeschenk - deze worden los van het magazine opgestuurd.
Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met abonnementen@sportvisserijnederland.nl of bel 030-6058400.

Tot die tijd kun je alvast 'los gaan' op ons zeer uitgebreide digitale archief van Hét VISblad, inclusief tientallen toffe video's van VISblad TV.

Dit abonnement loopt automatisch door. Na de eerste abonnementstermijn is het abonnement maandelijks opzegbaar.

IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number. Het IBAN van Nederlandse bankrekeningnummers bestaat uit 18 tekens (cijfers en letters) en het huidige rekeningnummer komt er in voor. Voorbeeld: Het IBAN van rekeningnummer 123456789 van de Rabobank is NL44 RABO 0123 4567 89.
Let op: Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Sportvisserij Nederland (Postbus 162, 3720 AD Bilthoven) IncassantID NL46ZZZ404779550000, doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sportvisserij Nederland. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide