ONK Dobbervissen Heren

Voor het Open Nationaal Kampioenschap Heren worden dit jaar, ivm het corona-virus, geen federatieve selectiewedstrijden gehouden. Er geldt een vrije en directe inschrijving bij Sportvisserij Nederland. Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van het online inschrijfformulieren. De winnaar van vorig jaar mag zijn titel verdedigen, maar dient zich wel via het formulier in te schrijven.

De winnaar van het ONK Dobbervissen Heren mag zich een jaar lang Open Nationaal Kampioen Dobbervissen Heren noemen. De winnaar ontvangt een waardebon t.w.v. €150,-.De tweede prijs is een waardebon t.w.v. €100,- en de derde prijs is een waardebon t.w.v. €50,-

LET OP: programma onder voorbehoud.
Onderstaande programma’s en het maximum aantal deelnemers blijft natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona. Check daarom regelmatig deze pagina voor de laatste updates. Alle wedstrijden worden gevist volgens het Coronaprotocol Verantwoord sporten van het NOC-NSF en de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.


Wedstrijdreglement

Klik hier voor het wedstrijdreglement.


Deelnemers

Klik hier voor het overzicht van de deelnemers.


Programma

  • Finale ONK Heren
Zaterdag 05-09-2020 Noord-Hollandskanaal, Neck Graftdijk Richtlijn

Klik hier voor de volledige wedstrijdagenda van Sportvisserij Nederland voor meer wedstrijden en competities.

Uitslagen

  • Finale ONK Heren
Zaterdag  05-09-2020
Noord-Hollandskanaal, Neck Graftdijk
Uitslag  

Klik hier voor het volledige overzicht met uitslagen van meer wedstrijden en competities van Sportvisserij Nederland
Uitslagen eerdere editiesAlle bovengenoemde informatie is onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide