Help - mijn app werkt niet!

Een app is een stukje software op je smartphone met uiteenlopende functies. Deze software maakt gebruik van functies in de telefoon zoals je camera, geheugen en internetverbinding.

Er zijn duizenden verschillende type telefoontoestellen op de markt. Onze apps zijn in principe geschikt gemaakt voor iPhones en Android toestellen. Om uiteenlopende redenen kan het voorkomen dat één van onze apps niet werkt:

  • Er is tijdelijk geen internetverbinding waardoor sommige online functies niet beschikbaar zijn
  • Het geheugen van de telefoon is vol
  • Er zit een foutje in de app (bug)
  • De app is niet goed geïnstalleerd
  • Je maakt gebruik van een verouderd toestel of besturingssysteem
  • Etc.

Het is niet altijd direct even duidelijk wat de oorzaak van het probleem is. Meldingen helpen ons om problemen te achterhalen en onze ontwikkelaars zaken te laten verbeteren in een nieuwe release.

Als de app niet werkt, vragen we je om in ieder geval te proberen om de app even te verwijderen, met een goede internetverbinding opnieuw te installeren en gebruiken.

Mocht dit niet werken: gebruik dan onderstaand formulier om een melding door te geven. Zo kunnen we de aps verder verbeteren.
Omschrijf zo uitgebreid mogelijk het probleem waar je tegenaan loopt. Waar gebeurt het? Wanneer gebeurt het? Krijg je een foutmelding? Etc.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.