Stekkie Magazine app (gratis)

3874
28 apr 2016

Vandaag verschijnt het nieuwe Stekkie Magazine. Deze editie van dit magazine dat zich specifiek richt op de jonge sportvisser, is nu ook als gratis app beschikbaar. Download hem snel!


Met deze gratis app kun je de nieuwste editie van Stekkie Magazine volledig online lezen. Maar dat is nog niet alles. Met een paar swipes en klikken navigeer je makkelijk naar sportvisfilmpjes, vind je meer informatie over de Nederlandse vissoorten, krijg je uitleg over de verschillende vistechnieken en word je doorverwezen naar relevante sportviswebsites. De inhoud van alle komende magazines wordt in de app bewaard, waardoor er een groot archief aan leuke artikelen ontstaat.

De Stekkie app is al weer de vijfde app van Sportvisserij Nederland (naast de MijnVISmaat, VISplanner, Vissengids en Hét Visblad app. Download hem nu gratis via de Appstore of Play Store (zoek op Stekkie) en bekijk hem zelf!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide