Tronixpro nieuwe sponsor nationale zeevisteams

2255

Het Engelse zeevismerk Tronixpro is de nieuwe sponsor van de nationale zeevisteams Kustvissen Senioren en U23 – laatstgenoemde pakte vorig jaar nog goud op het WK Kustvissen Junioren. De sponsorovereenkomst tussen Tronixpro en Sportvisserij Nederland werd op 1 juni ondertekend.

Eerder sloot het bedrijf al individuele sponsorovereenkomsten met regerend wereldkampioen Kustvissen Joeri Minderhoud en zijn U23-teamgenoot Kees Gillissen. De sponsoring wordt nu dus uitgebouwd naar de twee meest vooraanstaande nationale zeevisteams van Nederland. Tevens is Tronixpro de nieuwe sponsor van de Open Nederlands Kampioenschappen Kust in alle leeftijdscategorieën.

Tronixpro

Tronixpro is gevestigd in het Engelse Sussex en op de Britse markt een grote speler op het gebied van zeevismaterialen. Het assortiment reikt van hengels tot molens en van bindelastiek tot kralen, wartels en wat dies meer zij. Buiten Groot-Brittannië worden de producten van Tronixpro verdeeld door Ultracast, gevestigd in het Zeeuwse Westdorpe.

Drie jaar

De fantastische wedstrijdprestaties van de Nederlandse U23-ploeg bleven niet onopgemerkt bij Didier Laroy, eigenaar van Ultracast. Die zag met eigen ogen de Nederlandse U23-ploeg het goud pakken op het WK Kustvissen Junioren 2015. Ook de doordachte manier waarop Sportvisserij Nederland het zoute wedstrijdvissen aanpakt, viel hem toen in positieve zin op. Toen hij dit aan George Cunningham – de baas van Tronixpro – vertelde, werd deze direct enthousiast. “Zo enthousiast, dat George gelijk voor de periode van drie jaar met de Nederlandse ploegen in zee wilde. Hij ziet het als een mooie kans om ook de lage landen kennis te laten maken met de materialen van Tronixpro”, aldus Laroy.

Trotse bondscoaches

Bondscoaches Arthur van Tienen (Senioren) en Martin van der Drift (Junioren) zijn enthousiast over de nieuwe sponsor. “We zijn oprecht trots op een sponsor van dit kaliber. Tronixpro innoveert haar materialen voor de zoute wedstrijdvisserij voortdurend. Het is niet voor niets dat het bedrijf de nationale zeevisteams van Engeland en Wales – geen kleintjes op het zoute wedstrijdtoneel – al langer ondersteunt”, reageert Van Tienen enthousiast. Van Tienen en Van der Drift denken verder dat ook de Nederlandse zeevisteams, die op een steeds hoger niveau acteren, een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de productontwikkeling van Tronixpro.

Meer informatie: www.tronixfishing.com en www.sportvisserijnederland.nl.


       

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide