Uitslag Open Nationaal Kampioenschap Junioren en Dames 2016

7216
10 sep 2016

Vandaag is het eerste Open Nationaal Kampioenschap in de historie van het dames-vissen gehouden. Aan de Urkervaart veroverde Natasja Pichot du Plesis de titel, gevolgd door Chantal Mensink (zilver) en Anouska Kars (brons). De drie dames wisten in een spannend gevecht grote namen als Anja Groot (vijfde) en Kaylee Goedhardt (zesde) achter zich te houden. Een uiterst knappe prestatie!

Ook de Junioren vervisten hun Open Nationaal Kampioenschap aan de Urkervaart. Er werd in drie categorieën gestreden. In de U15 won Tim Rijsdijk de Nationale titel, gevolgd door Marco Smit (zilver) en Teun Jansen (brons). De U20-titel ging naar Melvin Scholtens, met het zilver voor Henrico van Lente en het brons voor Collin Besseling. In de categorie onder 25 jaar won Danny Flipsen, gevolgd door Daan van Berkel (zilver) en Luciën de Rade (brons).


Weinig vis, wel zon

Het was een schitterende dag aan de Urkervaart. Met de zon hoog aan de hemel streden in totaal 112 vissers en vissters voor de titel Open Nationaal Kampioen binnen hun categorie. Enig smetje op de dag waren de vangsten die ietwat tegenvielen. Toch hebben we hier en daar mooie - grote - brasems gezien. De zogenoemde bonus-vissen. Verder was het vooral een voorn-visserij met ook kleine baars. Al met al was het een mooi kampioenschap, dit smaakt naar meer. Tot volgend jaar!


Uitslag Open NK Junioren 2016 - U15

Uitslag Open NK Junioren 2016 - U20

Uitslag Open NK Junioren 2016 - U25

Uitslag Open NK Dames 2016




Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.