WK Kustvissen: dames winnen brons

4125
18 nov 2016

Met een geweldige eindsprint is onze Oranje-equipe op de laatste dag van het WK Kustvissen het podium op komen stormen. De ploeg van bondscoach Bennie Wijnings pakt daarmee op spectaculaire wijze de bronzen plak. Een knappe prestatie, omdat Nederland na de eerste dag nog op plaats vijf terug te vinden was.

Na een toch wat mager internationaal wedstrijdseizoen, maken de dames kustvissters er in blessuretijd toch nog een mooi jaar van. Een ijzersterk team door uitstekende vis-kwaliteiten, de juiste wedstrijdmentaliteit maar bovenal door de sociale onderling binding. De prestatie komt wat dat betreft niet als een verrassing. Well done dames, Sportvisserij Nederland is trots op jullie!


Grote glimlach toen bekend werd dat Nederland brons had gewonnen


Heren

De mannen deden het beduidend minder goed dan de dames. Na een bliksemstart kwam de heren-ploeg halverwege het WK stil te liggen wat vangsten betreft. De reden daarvan kan bondscoach Arthur van Tienen momenteel niet benoemen. "We weten het zelf ook nog niet. De andere landen vingen vis en bij ons beten ze niet. Heel frustrerend. Een tiende plek is Nederland onwaardig", liet Van Tienen optekenen.

Klik hier voor de uitslag van zowel de dames als herenHet winnende bronzen team
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide