Recordbezoek Carp Zwolle (video)

4079
09 feb 2017

De beurs Carp Zwolle afgelopen weekend was weer een groot succes! Drie dagen lang konden karpervissers in alle zalen van de IJsselhallen de laatste nieuwtjes op karpergebied bekijken en profiteren van mooie aanbiedingen. Een recordaantal bezoekers uit heel Europa - én daarbuiten - bewees weer dat karpervissen enorm populair is.

Organisator Mick Paine kan terugkijken op een geslaagd evenement. “Met een bezoekersaantal van 16.200 hebben we dit jaar 400 mensen meer mogen begroeten dan in 2016. Het is goed dat we vorig jaar hebben besloten om de beurs over drie dagen te spreiden. Bezoekers hebben zo de kans om producten goed te bekijken en informatie in te winnen. Dit resulteert in tevreden bezoekers en standhouders”, aldus Mick Paine.

Jeugdplein

Sportvisserij Nederland was aanwezig in een grote stand, waar ook Sportvisserij Oost Nederland en De KSN een plek hadden. Bezoekers konden hier terecht met al hun vragen over karperbeheer, regelgeving en de VISpas. De twee drilsimulatoren trokken veel bezoekers en aan de tafels op het Stekkie jeugdplein werden door de jeugd talrijke onderlijntjes geknoopt, onder begeleiding van studenten van de Sportvisacademie Groene Welle. Het waren drie fantastische dagen!

Inschrijving TC Karper

In de stand van Sportvisserij Nederland was ook een speciale WK-stand ingericht, waar dagelijks deelnemers van de dames en heren WK-teams Karper aanwezig waren. Aan de balie kon men zich inschrijven voor de Topcompetitie Karper 2017. In het filmpje hieronder maakt Gerwin Gerlach van Sportvisserij Nederland een ronde over de beurs, waarbij de sponsoren van de TC Karper vertellen welke prijzen ze dit jaar beschikbaar stellen.

Meer informatie over de TC Karper vind je hier.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide