Rimco Viejou, nieuwe directeur Sportvisserij MidWest Nederland

3311
06 mrt 2017

Open, transparant, betrouwbaar, energierijk, creatief en altijd verbindend. Zo omschrijft Rimco Viejou (55) zichzelf. Hij heeft diverse management- en directiefuncties in meerdere sectoren bekleed en is nu directeur van Sportvisserij MidWest Nederland.

In zijn vrije tijd pruttelt hij graag rond op zijn motor, een klassieke Heritage Springer, en is hij actief bij een voetbalvereniging. Als recreatief visser en genietend van onze prachtig natuur, maakt hij nu een volgende stap in zijn carrière door als directeur/belangenbehartiger bij Sportvisserij MidWest Nederland aan de slag te gaan.

"Ik zie het als een cadeau om mijn managementervaring en strategisch tactvol handelen nu te kunnen bundelen met de passie vissen. Mijn vader nam me vroeger mee en met een bamboehengel met pauwenveer leerde ik vissen", aldus de kersverse directeur.
Hij noemt zichzelf een netwerkende verbinder, hij zoekt het snijvlak tussen formeel en informeel, ziet het glas altijd halfvol. Hij zal altijd antwoorden maar geeft aan dat ‘nee’ ook een antwoord is. Een van zijn motto’s is: ‘je kunt pas functioneren door je omgeving, investeer daar dan ook in!’

Op dit moment maakt hij kennis met het netwerk om daarna nog even een week te skiën. Vanaf half maart gaat hij volledig aan de slag als directeur van Sportvisserij MidWest Nederland. "Dan ga ik met heel veel plezier, samen met de experts in het team, de hengelsportverenigingen en aanpalende organisaties aan de slag om de vele sportvissers te laten genieten van hun prachtige hobby of sport in visrijk en goed toegankelijk water", aldus Rimco Viejou.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.