Jouw foto op de VISpas?

5571
20 apr 2017

Op de VISpas 2017 prijken vijf fraaie foto’s. Die zijn allemaal afkomstig uit Visbladreportages. Bij de zoektocht naar beeldmateriaal voor op de VISpas van volgend jaar pakken we het iets anders aan: stuur ons jouw mooiste sportvisfoto en maak kans om die terug te zien op de VISpas 2018!

Veel sportvissers maken tijdens het vissen ook graag foto’s. Van vangsten uiteraard, maar ook van allerlei andere interessante zaken die je op een visdag tegenkomt. Daar zitten soms ware pareltjes tussen. En precies naar die afbeeldingen zijn wij op zoek. Stuur ons daarom
jouw mooiste visfoto en wellicht zie je die volgend jaar terug op de VISpas 2018.

Mooiste visfoto

Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je het volgende doen. Kies jouw mooiste foto (maximaal één foto per persoon) en stuur die in hoge resolutie (tussen de 1 en 8 MB, geen verkleinde foto’s) vóór 1 augustus 2017 naar de Visblad-redactie onder vermelding van ‘Foto VISpas 2018’. Over de selectiecriteria en fotokeuze kan niet worden gecorrespondeerd.

Bron: Hét Visblad
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.