Vierde editie van de landenwedstrijd karpervissen Nederland-Polen

2459
14 sep 2017

Komend weekend wordt van vrijdag tot en met zondag voor de vierde keer de landenwedstrijd karpervissen tussen Nederland-Polen gevist op sportvisplas Watergoor in Nijkerk.

Tijdens deze wedstrijd strijden acht Nederlandse tegen acht Poolse karperviskoppels om de wisselbeker. De drie vorige edities leverden elk een overwinning van het Nederlandse kamp op. De druk op het Poolse kamp om deze editie te winnen is daardoor hoog.

De Nederlandse koppels hebben min of meer het voordeel dat ze sportvisplas Watergoor kennen. Om zich wat meer bekend te maken met sportvisplas Watergoor zijn diverse Poolse koppels de afgelopen weken op training geweest. Ook individueel is er wat te winnen. Onder de beste individuele koppels wordt - met dank aan de sponsors - een aantal prijzen verdeeld.

De organisatie van de wedstrijd is in handen van Andries van Essen en Kamil Rosinski. Volgens deze heren zal het dit keer een spannende strijd worden. Het is het Poolse team de eer te na om voor een vierde keer te verliezen en het Nederlandse team is zich daarvan goed bewust.

Ondanks de competitie tussen beiden teams, staat net als bij de voorgaande wedstrijden de gezelligheid weer voorop. Visstekken worden om en om onder de landen geloot en er wordt zoveel mogelijk gezamenlijk gegeten. Natuurlijk zonder daarbij de hengels alleen te laten.

Waar:plas Watergoor, Watergoorweg 87A Nijkerk.
Tijd:vrijdag 15-9 loten 10.00u, start wedstrijd 12.00u,
einde wedstrijd zondag 17-9 12.00u.

Meer info op de website van hengelsportvereniging Hoop op Geluk.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide