Spreekbeurtservice op Stekkie

2165
26 mei 2018

Als vissen je hobby is, dan is het natuurlijk erg leuk om daar een spreekbeurt over te houden. Met de speciale spreekbeurtservice op de jeugdwebsite www.stekkie.nl helpt Sportvisserij Nederland basisschoolleerlingen bij het maken van een goede en leuke spreekbeurt over de hengelsport.

Er is heel veel te vertellen over de biologie van vissen, het water waarin ze leven en de manieren om ze te vangen. In de spreekbeurtservice op Stekkie  – onder het kopje ‘Vis en school’ – vinden kinderen alle informatie die ze nodig hebben bij de voorbereiding van hun spreekbeurt. Daarmee worden ze enorm op weg geholpen, met kans op een mooi cijfer voor de spreekbeurt. En als klasgenootjes vervolgens enthousiast worden over het sportvissen, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. 

Afbeeldingen

Bij de meeste onderwerpen in de spreekbeurtservice vinden kids ook handige links en afbeeldingen die ze – bijvoorbeeld in een PowerPoint presentatie – kunnen gebruiken om de spreekbeurt nóg leuker te maken. Je vindt de spreekbeurtservice hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide