Nieuwe redacteur: Bard Borger

3323
12 aug 2018

De redactie van Hét VISblad is op 1 augustus uitgebreid met de komst van Bard Borger (32). Hij gaat bij Sportvisserij Nederland aan de slag als redacteur en PR-medewerker op de afdeling Communicatie & Educatie.

Met het schrijven over sportvissen begeeft Borger zich op meer dan vertrouwd terrein. Hij is zelf fervent roofvisser en al jarenlang verknocht aan het vissen op baars en snoekbaars met kunstaas. Borger schreef jarenlang hobbymatig voor diverse sportviswebsites en -bladen, met name over het vissen op baars. Vóór zijn aanstelling bij Sportvisserij Nederland werkte hij als copywriter bij diverse communicatie- en PR-bureaus. Met zijn overstap naar Sportvisserij Nederland komen hobby en werk dus samen.

Justin Burggraaf (34), parttime redacteur van Hét VISblad, verlaat per 17 augustus Sportvisserij Nederland en neemt daarmee afscheid van de redactie. Hij heeft besloten zich volledig te richten op een carrière bij zijn andere werkgever.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.