Hengelsport- en botenbeurs 2018 (video)

4437
15 nov 2018

Meet & greets met bekende sportvissers, presentaties en workshops: sportvissers kunnen komend weekend drie volle dagen lang hun hart ophalen tijdens de 17e editie van de Hengelsport- en botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 30 november t/m 2 decemberr. Ook bij de stand van Sportvisserij Nederland is van alles te beleven.

VIS TV-presentator Marco Kraal is vrijdag en zaterdag op de stand om onder meer te vertellen met wie hij allemaal voor het nieuwe seizoen op pad ging. Vraag hem gerust het hemd van het lijf, misschien verklapt hij ook wel wat er in 2019 zoal wordt gevangen. De trailer van het nieuwe VIS TV-seizoen kun je op de stand op grote schermen bekijken.

Reporters VIS TV XL

Op zondag kun je op de stand diverse reporters van VIS TV XL ontmoeten, waaronder Daniël Weijers en Ties Ittmann. Zij vertellen je in levende lijve over je favoriete afleveringen, hun mooiste vangsten en praktische tips.Jeugdplein en Stekkie parcours

Wil je een tuigje leren maken of weten hoe je een vis onthaakt? Op het Jeugdplein van Sportvisserij Nederland liggen alle materialen klaar en zijn net als elk jaar diverse instructeurs aanwezig om je te helpen. Kids kunnen ook weer gratis deelnemen aan het Stekkie parcours. Bij de entree van de beurs ontvang je hiervoor deelnamekaart, die je laat aftekenen bij elke activiteit die je doet. Ook voor vragen over de VISpas, VISplanner, MijnSportvisserij én voor een presentatie van diverse loodalternatieven kun je op de stand terecht.

Tickets

Kinderen t/m 13 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. De kosten voor volwassenen zijn 11 euro per persoon in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) en 14,50 euro aan de kassa. Tickets bestellen kan hier.

Kortom: de stand van Sportvisserij Nederland is een extra reden om komend weekend naar Utrecht te komen. We hopen je te zien!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.