Stekkie Magazine nu nóg mooier en groter!

4381
25 feb 2019

Het Stekkie Magazine is vanaf nu nog aantrekkelijker om te lezen. Het magazine is namelijk vergroot van A5 tot bijna A4-formaat en de inhoud ziet er een stuk aantrekkelijker uit. In het nieuwe formaat kunnen de foto’s een stuk groter worden afgebeeld, waardoor details veel beter zichtbaar zijn en het magazine qua vormgeving beter aansluit bij de wensen van de hedendaagse, zeer visueel ingestelde jeugd.

Tips van experts

Naast de bekende vaste rubrieken zoals Vissen doe je zo, De specialist, Vette vissen en Professor Gerard worden er in elk magazine vistips gegeven door jonge medewerkers van Sportvisserij Nederland. Deze fanatieke sportvissers zijn meerdere keren per week aan de waterkant te vinden en delen hun ervaringen graag met beginnende sportvissers. Nieuw in het magazine is de activiteitenkalender, waarin per federatiegebied de jeugdactiviteiten in de komende periode zijn weergegeven.

Voor VISpas- en vergunninghouders

Het Stekkie Magazine wordt vier keer per jaar gratis toegestuurd aan sportvissers die een JeugdVISpas of een gratis online jeugdvergunning hebben. Jongeren die via hun vereniging of federatie een papieren jeugdvergunning aanschaffen, krijgen het magazine pas wanneer de adresgegevens zijn doorgegeven aan Sportvisserij Nederland. Dat kan heel eenvoudig door de gegevens van het kind in te voeren in HSV Leden. Door het toesturen van het Stekkie Magazine hopen we de jeugd enthousiast te maken én te houden voor het sportvissen!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.