Individueel NK Kust Dames en Junioren: inschrijven kan nog!

1044
02 apr 2019

Het individueel Nederlands Kampioenschap Kustvissen voor dames en junioren is dit jaar iets anders dan men gewend was. Voorgaande jaren kon je je via een eenmalige wedstrijd plaatsen voor de Topcompetitie. Vanaf dit jaar vissen alle deelnemers een competitie over drie wedstrijddagen. Een sterke competitie met een eerlijke win-kans. Wil je nog meedoen? Meld je dan snel aan. Het kan nog!

Per wedstrijddag vist iedere categorie (Dames, U16 en U21) twee keer 2,5 uur. De uitslag van deze competitie wordt dus over zes uitslagen opgemaakt, waarbij het slechtste resultaat komt te vervallen voor de eindstand. Het programma ziet er als volgt uit:

Individueel Nederlands Kampioenschap Kustvissen (dames, junioren U21 en U16) 
1e Individueel Kampioenschap Kustvissen    zaterdag 11 mei 2019 te Noordwijk
2e Individueel Kampioenschap Kustvissen    zaterdag 21 september 2019 te Zeeland
3e Individueel Kampioenschap Kustvissen    zaterdag 16 november 2019 te Wijk aan Zee 

De winnaar van het Individueel Nederlands Kampioenschap Kustvissen wordt Nederlands Kampioen in zijn of haar betreffende categorie. Uiteraard gaat dit gepaard met een huldiging waar onder andere de felbegeerde Delftsblauwe borden en de bijbehorende medailles worden uitgereikt. Ben je enthousiast geworden en heb je je nog niet opgegeven? Aanmelden kan nog steeds.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide