Loodvrije events

4675
26 apr 2019

Vanuit de Green Deal Sportvisserij Loodvrij organiseert Sportvisserij Nederland samen met federaties en hengelsportverenigingen dit jaar vele tientallen evenementen. Bij veel van deze evenementen wordt volledig loodvrij gevist.

Sportvisserij Nederland stelt hiervoor duurzame loodalternatieven beschikbaar, zodat duizenden sportvissers in aanraking komen met alternatieven voor lood. Ook op beurzen, bij vislessen, clinics voor de jeugd en tal van bijeenkomsten wordt loodvrij vissen gepromoot. Sportvissers ontvangen hierbij informatiemateriaal en voorbeeldproducten om zelf kennis te maken met loodalternatieven.

Evenementen

Een greep uit de loodvrije evenementen van dit jaar: Karperwedstrijd Oude IJssel van Hengelsport Federatie Midden Nederland, het Federatief Kampioenschap Zout voor dames van Sportvisserij Zuidwest Nederland en het Junior Fish Event Meppel door Sportvisserij Oost-Nederland. Bij grote sportvisserijevenementen zoals Sharkatag en de Streetfishing competitie Sportvisserij MidWest Nederland wordt loodvrij vissen onder de aandacht gebracht door het verstrekken van gratis loodvervangers. Ook grote evenementen van derden zijn loodvrij, bijvoorbeeld de jaarlijkse Predatortour.Zelf loodalternatieven maken

Wil jij ook loodvrij vissen of zelf loodalternatieven maken? Kijk dan op www.sportvisserijloodvrij.nl en vraag je hengelsportwinkelier naar loodalternatieven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.