Utrechtse baarzen én tattoos in De Visvrouwen

4471
19 jun 2019

In het tweede deel van De Visvrouwen richten hoofdrolspeelsters Paula Petiet en Nathalie van den Berg hun pijlen op roofvis. Vissend met klein kunstaas en wormen in de Utrechtse grachten vangen de dames onder meer fraaie baarzen. Kijken dus: aanstaande zaterdag 22 juni om 17:00 uur op RTL 4.

De Visvrouwen gaan in de Domstad kriskras door het centrum, waar het krioelt van de voetgangers en fietsers. Struinend langs de gracht komen ze op bekende streetfishing-stekken, waaronder de Weerdsluis en de Stadhuisbrug. Vrijwel overal vangen ze vis.

Check hieronder alvast de promo:


Voor het leven

Op deze zomerse dag in de stad is het niet alleen vissen wat de klok slaat. Nathalie en Paula duiken ook een tweedehands kledingwinkel in en aan het einde van de dag laat Nathalie – een geboren Amsterdamse – een herinnering voor het leven zetten. Met een mooie dubbelvangst sluiten de dames hun geslaagde visdag af.


Vrijwel overal in Utrecht vangen Paula en Nathalie vis.

Over De Visvrouwen

Avontuur, hilariteit en zelfspot staan centraal in ‘De Visvrouwen’, het eerste visprogramma ter wereld dat puur voor en door vrouwen is gemaakt. Visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg gaan kriskras door Nederland op avontuur en laten elkaar hun ultieme sportvisbeleving zien. Hoewel Paula en Nathalie beide graag vissen, zijn ze verder in veel opzichten tegengesteld. Paula is een vrouw van het platteland en een ochtendmens terwijl Nathalie vooral een hart heeft voor stad en strand. Hoe gaan deze karakters samen tijdens een visdag en wat voor gesprekken levert het op?

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.