Zon, zee en strandvissen in slotaflevering De Visvrouwen (video)

2785
04 jul 2019

Na hun visavontuur in de bossen reizen De Visvrouwen aanstaande zondag in de laatste aflevering af naar IJmuiden. Daar vissen hoofdrolspeelsters Nathalie van den Berg en Paula Petiet vanaf het strand onder een stralende zon op platvis en zeebaars. Mét succes! Kijken dus: aanstaande zaterdag 6 juli om 17:00 uur op RTL 4. De herhaling is de dag erna om 11:00 uur, eveneens op RTL 4.

In deze laatste aflevering van het vierluik rijden Paula en Nathalie in een cabrio naar IJmuiden. Daar laat Nathalie aan Paula zien waarom strandvissen voor haar de ultieme sportvisbeleving is. Na wat instructies over het materiaal en aas maakt Paula haar allereerste worpen in zee.

Bekijk hieronder alvast de promo:Na de vangst van meerdere botten en tong krijgen de dames les in stand up paddle boarding (kortweg ‘suppen’). Dat blijkt bepaald nog niet eenvoudig, ook al is de zee bijzonder kalm. In de middag hervatten Paula en Nathalie het vissen en vangen ze meerdere zeebaarzen. Een kok komt langs om hun zelf gevangen vis ter plekke te bereiden. Terugblikkend op hun visavonturen en met hun voetjes in het zand sluiten de dames deze prachtige zomerdag af.Over De Visvrouwen

Avontuur, hilariteit en zelfspot staan centraal in ‘De Visvrouwen’, het eerste visprogramma ter wereld dat puur voor en door vrouwen is gemaakt. Visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg gaan kriskras door Nederland op avontuur en laten elkaar hun ultieme sportvisbeleving zien. Hoewel Paula en Nathalie beide graag vissen, zijn ze verder in veel opzichten tegengesteld. Paula is een vrouw van het platteland en een ochtendmens terwijl Nathalie vooral een hart heeft voor stad en strand. Hoe gaan deze karakters samen tijdens een visdag en wat voor gesprekken levert het op?

Sportvisserij Nederland is het nieuwe programma gestart om vooral niet-vissende vrouwen te laten zien hoe leuk en (ont)spannend sportvissen is. Bovendien is sportvissen heel gezond. Steeds meer vrouwen ontdekken de hengelsport; jaarlijks vissen ruim 200.000 dames en meiden in Nederland. De samenwerking met gezinszender RTL4 past goed bij de doelgroep van het programma.

Lees ook:

Herhalingen

De herhaling van de vierdelige serie De Visvrouwen start op zaterdag 13 juli om 17.00 uur op RTL 4. Vier zaterdagen op rij worden de afleveringen herhaald.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide