Maasmonster in laatste herhaling VIS TV 2019 (video)

3205
10 okt 2019

VIS TV-fans die nog niet alle uitzendingen van seizoen 2019 hadden gezien, konden de voorbije weken de tweede seizoenshelft terugkijken. In de twaalfde en laatste aflevering - die aanstaande zondag te zien is - steelt een waar Maasmonster de show.

In dit laatste avontuur van 2019 gaat presentator Marco Kraal op pad met gastvisser Sophie Neitzel. Samen vissen vanuit de viskayak en bellyboat op de Maas én aangrenzende plassen bij Roermond. Hun pijlen richten ze op verschillende soorten roofvis. Overdag werkt de baars goed mee, maar zodra de avond nadert verruilen Sophie en Marco hun lichte materiaal voor zware meervalhengels met een kluit dauwpieren op de haak. Kijken dus: aanstaande zondag 13 oktober vanaf 09.30 uur op RTL 7.

Check hieronder alvast de trailer.
Monstervissen

Onverwacht snel vangt Sophie op de rivier vanuit de kayak een mooie meerval. Wanneer het duo vlak voor de schemering een zandwinplas opvaart, neemt de spanning bij beiden merkbaar toe. Wat voor monstervissen zouden in dit diepe en donkere water zwemmen? Je ziet het aanstaande zondag!
Doel van VIS TV

VIS TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en heeft tot doel om de Nederlandse samenleving te laten zien wat sportvissers beweegt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide