Hengelsport- en Botenbeurs 2019 – online ticketverkoop gestart!

5960
14 sep 2019

Van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht de 18e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs georganiseerd worden. Het grootste hengelsportevent van de Europa! Je kunt nu al online tickets kopen. Met 25% korting (excl. €1,- transactiekosten) en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa.

Ondertussen worden er grootse plannen gesmeed en staat de Hengelsport- en Botenbeurs weer volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de roof-, wit-, zee-, karper- en vliegvisser.Win een visreis!


Met een groot aantal standhouders uit binnen- en buitenland is dit 'the place to be' voor elke visser! En ook dit jaar wordt er weer een spectaculaire visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. maarliefst € 6.000,-. Deze reis wordt aangeboden door DRT Events, Cordes Travel en Penn.Bent u een botenliefhebber? Dan mag u deze editie van de Hengelsport- en Botenbeurs zeker niet missen. Dit jaar is de keuze uit visboten en accessoires ruimer dan ooit. De nieuwste trend onder de roofvissers is het vissen vanuit een bellyboat. Uiteraard spelen wij in op deze trend en hebben wij voor het eerst een grootwaterbassin met Bellyboten waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe het is om vanuit een bellyboat te gaan vissen.

Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun jij je lol op. Op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert.Voor de witvisser is er ruime keuze aan materialen en natuurlijk de populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Ook voor de karpervissers is er genoeg te zien en te beleven op ons karperplein.

Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. En, last but not least, natuurlijk ook dit jaar de Best New Products, waar jij kunt stemmen wat jij van alle merken het mooiste nieuwe product vindt. Dit en nog veel meer!Zorg dat je er bij bent, zet 29 november tot 1 december (al)vast in je agenda en we zien je daar! Houd onze website, Facebookpagina en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws en leuke winacties.

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:

 • Waar: Jaarbeurs Utrecht 
 • Wanneer: vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
 • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
 • Online boeking met 25% korting én maak tevens kans op een visreis!
 • Groot aanbod nationale en internationale standhouders
 • 20.000 m² beursoppervlak
 • Grootste hengelsportbeurs- en Botenbeurs van Europa
 • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
 • Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
 • Instagram: @hengelsportbeurs
 • Bestel hier uw ticket
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.