Enquête doorvaart en sportvisserij in windparken op zee

1517
08 okt 2019

Deze enquête is onderdeel van een evaluatie over sportvisserij en doorvaart in de windparken op de Noordzee en kan bijdragen aan het beleid dat door de overheid wordt ontwikkeld voor de toekomstige windparken op zee.

Vanaf 1 mei 2018 zijn drie windparken voor de Nederlandse kust toegankelijk voor schepen met een lengte tot 24 meter. Het gaat om het Offshore Windpark Egmond aan Zee (OWEZ), het Prinses Amalia Windpark (PAWP) en het windpark Luchterduinen (LUD). De windparken zijn voor sportvissers toegankelijk onder strikte voorwaarden, zoals het voeren van AIS. Check deze video met de geldende regels en je bent in twee minuten weer bij.Dit onderzoek dient om een goed beeld te krijgen van de ervaringen met doorvaart en sportvisserij in de windparken. Heb je al eens gevaren of gevist in deze parken, of heb je plannen in die richting, dan wordt je deelname aan deze enquête zeer op prijs gesteld. Het invullen van de enquête duurt circa acht minuten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide