Winnaars actie MeeVIStoestemming

2382
24 okt 2019

VISpashouders die dit jaar vóór 1 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op het winnen van een visweekendvoor twee personen op Resort deArendshorst aan de Overijsselse Vecht. Anne Ploeg, Aaron Vuurman en Gustaaf Robbelein zijn de gelukkige winnaars.

Uit de bijna 12.000 toegekende MeeVIStoestemmingen die in de eerste negen maanden van dit jaar zijn aangevraagd, hebben we drie winnaars geselecteerd. Zij krijgen in samenwerking met Resort de Arendshorst uit Ommen een visweekend voor twee personen aan de Overijsselse Vecht aangeboden. Daarbij logeer je direct aan het water, zodat je voor de deur kunt vissen! Wij wensen de gelukkige winnaars een fijn verblijf met mooie vangsten toe.

Gratis en gemakkelijk

Los van de winactie is de MeeVIStoestemming sowieso een cadeau op zich. Hiermee kun je als VISpashouder jaarlijks drie mensen gratis een keer mee uit vissen nemen. De introducé hoeft niet meteen lid te worden van een hengelsportvereniging en de VISpas aan te schaffen, maar kan op een laagdrempelige manier kennismaken met de hengelsport. De MeeVIStoestemming vraag je snel en gemakkelijk aan op www.meevistoestemming.nl. Daar vind je ook de voorwaarden die gelden voor de gratis MeeVIStoestemming.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.