Trailer VIS TV 2021 (video)

3379
24 nov 2020

Op RTL 7 kun je nu nog genieten van de herhalingen van VIS TV, maar binnenkort starten de uitzendingen van de nieuwe serie al. Vanaf zondag 3 januari 2021 schitteren de presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in een gloednieuw seizoen vol visavonturen. Bekijk nu alvast de fraaie trailer om een indruk te krijgen van wat je begin volgend jaar kunt verwachten.

Na een succesvolle start van de nieuwe presentatietandem met Marco en Daniël in 2020, ligt de lat voor het nieuwe seizoen van VIS TV weer hoog. Ook in 2021 gaan de twee weer op pad voor spannende visavonturen in de mooiste waternatuur van Nederland. Met inmiddels bijna alle opnamedagen voor de nieuwe reeks achter de rug, zijn de heren een heel eind op de goede weg. Zo doken ze onder meer met de kano de Noord-Hollandse polder om te gaan penvissen op karper, visten ze trottend op winde, brasem en roofblei langs de Kromme Rijn, bikkelden ze in hondenweer op de kribben van de Waal voor roofvis, en trokken ze hun waadpakken aan om te gaan vliegvissen op de wit- en roofvis van de Berkel. Marco Kraal: "Zelfs na 25 jaar VIS TV blijkt Nederland nog altijd tal van onbekende stekken te herbergen. Vaak midden in de natuur, waar je bijna niemand tegenkomt en waar sportvissen een vorm van mindfulness wordt." Bekijk hieronder de trailer van VIS TV 2021:De twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV 2021 zijn vanaf zondag 3 januari om 09:30 uur te zien op RTL 7.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.