Meldpunt visstroperij

2401
25 apr 2021

Ben jij getuige van visstroperij? Maak hier dan direct melding van via www.meldvisstroperij.nl. Dit centrale meldpunt voor heel Nederland is 24/7 bereikbaar en in het leven geroepen om visstroperij (zowel met de hengel als beroepsvistuigen) effectiever te kunnen bestrijden.

Door bij je melding alle relevante informatie door te geven (inclusief details zoals de locatie, het tijdstip en kenteken- of registratiegegevens van een voer- of vaartuig) kan de hengelsportfederatie in de betreffende regio snel en doeltreffend actie ondernemen. De federatie zal de melding zelf oppakken met de inzet van BOA’s en/of sportvisserijcontroleurs, of de melding doorzetten naar een andere opsporingsinstantie
of terreinbeheerder. Houd er wel rekening mee dat federaties geen noodhulpdiensten zijn. In urgente situaties kun je beter de NVWA (0900-0388) of de politie bellen (0900-8844). Bij levensbedreigende situaties bel je het alarmnummer 112.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide