Nieuwe gezichten bij Sportvisserij Nederland

2034
12 jul 2021

Deze maand zijn er nieuwe collega’s aangenomen bij Sportvisserij Nederland. Wij stellen deze graag aan jullie voor.

Om de afwezigheid wegens ziekte van een collega op te vangen is bij de receptie Patricia Boekel (48) aangesteld voor twee dagen per week. Naast het beantwoorden van de telefoon en administratieve werkzaamheden hoopt zij, net als haar collega’s, dat het na de zomer weer mogelijk is gasten te ontvangen voor onder meer cursussen.

Jesper Bresser (25) komt de afdeling communicatie versterken als online-redacteur. Samen met het redactieteam gaat hij informatie verzamelen en publiceren via digitale nieuwsbrieven, social media en de websites.

Als medewerker verenigingsondersteuning trad Rob Ceelen (25) in dienst. Hij gaat met zijn team hengelsportverenigingen ondersteunen met de verenigingswebsites en de administratie en organisatie van VISlessen en ‘Samen VISsen’ programma’s. Rob werkt vier dagen in de week om daarnaast nog een dag in de week aan zijn masterstudie Health, Education and Promotion te besteden.

Henk-Jan Geelen (62) is aangesteld als tijdelijk adviseur verenigingen/lokale belangbehartiging in het gebied van Sportvisserij MidWest Nederland. Hij gaat hengelsportverenigingen ondersteunen en adviseren en richt zich op het verenigingsmanagement en gemeentelijke belangenbehartiging.

Wij heten al onze nieuwe medewerkers van harte welkom!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide