'Allround' op witvis en zeelt in VIS TV (video)

2127
02 mrt 2022

In de tiende aflevering van VIS TV – te zien op zondag 6 maart om 09:30 uur op RTL 7 – rijden presentatoren Marco en Daniël met hun pick-up naar de Noordoostpolder en richten ze hun pijlen op witvis en zeelt.

Nadat de twee in alle vroegte een kijkje hebben genomen bij Schokland – het voormalige eiland in de Zuiderzee – rijden ze door naar het nabijgelegen Kadoelermeer. Daar aangekomen tuigen ze hun feederhengels op en vliegen de korven tegen een strakblauwe lucht te water.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:Glashelder stadswater

In de middag vervolgen de mannen hun tour door de polder en kiezen ze hun tweede stek aan een nabijgelegen kanaal, waarna ze aan het eind van de middag neerstrijken in Emmeloord. Hier schijnt in het glasheldere stadswater tussen de planten volop zeelt te zwemmen. Zal het de mannen lukken om zo’n fraaie vis te vangen?

Je ziet het aanstaande zondag 6 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.