‘Freestyle’ roofvissen aan de Linge in VISblad TV (video)

8194
21 jun 2022

In de nieuwe VISblad TV gaat presentator Joran Bal op pad met Devin Kant voor een freestyle roofvissessie langs de Linge. De jonge sportvisser doet zijn achternaam eer aan, want juist vanaf de oever is hij aan dit water van alle markten thuis.

Samen met Joran wisselt hij in de video verschillende technieken en stekken af om zo een mix aan roofvissoorten te verleiden. In het magazine speelt Robert de Wilt de stand-in van Devin, want die zat tijdens de reportage helaas ziek thuis. Benieuwd wat de mannen struinend langs de Linge zoal aan vangsten noteren? Bekijk dan gauw de video hieronder.Julinummer Hét VISblad

Lees voor nog meer tips over het roofvissen op de Linge ook het artikel op pagina 8 t/m 12 in de nieuwe editie van Hét VISblad. Klik hier om te zien wat je nog meer kunt verwachten in dit kersverse nummer, dat deze week bij de abonnees in de bus valt.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.