Aankomend weekend: Carp Den Bosch 2023

1446
16 jan 2023

De Brabanthallen in Den Bosch zijn van 20 t/m 22 januari 2023 het toneel van CARP Den Bosch. Op de grootste jaarlijkse karperbeurs van Europa vind je verspreid over 24.000 m² beursvloer meer dan honderd stands en activiteiten voor jong en oud.

Na 24 edities lang door het leven te zijn gegaan als CARP Zwolle groeide deze populaire karperbeurs (met jaarlijks meer dan 18.000 bezoekers) in de IJsselhallen uit zijn jasje. Daarom besloot de organisatie na de beurs van 2020 te verkassen naar de Brabanthallen in Den Bosch. Die zijn namelijk veel groter en moderner in vergelijking met de oude locatie. Helaas gooide Covid-19 de afgelopen twee jaar roet in het eten, maar begin volgend jaar is de verhuizing definitief en kan Carp Den Bosch eindelijk van start.

4.000 M² extra beursvloer

Voor deze eerste editie in Den Bosch is ruim 24.000 m² beursvloer gereserveerd, wat 4.000 m² meer is dan in voorgaande jaren. Daar vind je meer dan 100 verschillende stands van onder meer fabrikanten, groothandels, winkeliers, reisorganisaties, tijdschriften en websites. Zij showen de nieuwste producten en innovaties en geven graag toelichting hoe je die het beste in de praktijk kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in de ‘voerbotenvijver’. Daar heb je de mogelijkheid om de boot van jouw keuze te bekijken en te testen op de ideale plek: op het water!

Sportvisserij Nederland

Ook Sportvisserij Nederland is aanwezig met een stand, waarbij een deel speciaal gericht is op de jeugdige karpervisser. Zo zijn er waar allerlei leuke activiteiten waar de karperkids aan kunnen deelnemen: op de drilsimulator kun je je krachten meten met een sterke karper, onder deskundige begeleiding van sportvis-studenten van het Zone.College uit Zwolle leer je een eigen rig te knopen die je mee naar huis mag nemen en er zijn experts die tal van handige tips kunnen geven om je techniek te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op www.carpdenbosch.nl
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.