Dekker en Rombouts winnen NK Kustvissen Koppel

1120
02 okt 2023

Frank Dekker en Johan Rombouts pakten afgelopen weekend de overwinning op het Nederlands Kampioenschap kustvissen Koppel. Over een totaal van twee wedstrijden – 20 mei in Domburg en 30 september in Noordwijk – waren zij het sterkste van de 75 deelnemende koppels.

Dit jaar werd voor het eerst het NK kust Koppel georganiseerd. Tijdens de eerste wedstrijd op 20 mei behaalden Frank Dekker en Johan Rombouts 5 punten en afgelopen zaterdag voegden ze er 11 aan toe om totaal 16 punten te scoren. Het koppel bestaande uit Klaas Winter en Rico ’t Mannetje, eindigde op een tweede plaats met 18 punten en het koppel Rob Punselie en Ricardo Calle ging er met 22 punten met de derde plaats vandoor.
 
Klik hier voor de gehele uitslag.

Verre worpen

“Je moet een beetje geluk hebben met de loting. Zeker in Noordwijk zijn de stekken erg verschillend. Als je pech hebt heb je enkel ondiep water voor je neus. Gelukkig kunnen mijn koppelmaat en ik heel ver gooien. Zo konden we toch de wat diepere delen bereiken en aardig wat wijting en schar vangen”, licht Frank Dekker toe.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.