Vuurdoop - Korum Pole Fishing Pack

21 mei 2014

Tja, daar had je nou net niet op gerekend: zit je met je vaste hengel in het slootje achter je huis op je gemak voorntjes te tikken, loopt er ineens een karper of zeelt tussendoor. Die zijn immers ook niet vies van maden of een vlokje brood. Bijna wordt je hengel uit je handen getrokken en uiteindelijk breekt de lijn. Pats! Wie is het niet al eens overkomen…

En dan hebben we het alleen nog maar over het doorsnee buurtwatertje. Wat te denken van het groeiende aantal speciale visvijvers waar karpertjes, giebels of kruiskarpertjes zijn uitgezet en waar het juist de uitdaging is om deze te vangen met de vaste stok. Speciaal voor deze steeds populairdere visserij, maar ook voor dat eerste slootje waar naast karper ook vast wel zeelt, giebel en grove brasem zwemt, heeft Korum nu voor net nog geen zeven tientjes de Korum Pole Fishing Pack: een vaste hengel van 6 meter lang, gemaakt van loeisterk materiaal dat zelfs karpers tot enkele kilo’s zwaar kan temmen. Zelf hebben wij uiteraard ook aan de hengel gehangen zonder dat deze een krimp gaf. We durven de strijd met het grove wild daarom best aan met deze set.

Klik hier voor het hele artikel. (PDF)

-> meer Vuurdopen

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.