VISblad TV: licht poldersnoeken 'retro' stijl

22 nov 2018

Voor de reportage van VISblad TV neemt Utrechter Thomas Sohier (40) redacteur Joran Bal dit keer mee naar zijn geliefde polders in het Groene Hart. Gewapend met een 10-grams, handgebouwd spinhengeltje met daarop een molen met nylon lijn en een schoudertas vol streamers, spinners en lichte lepels vist hij fanatiek op snoek.

"Gaan aan jullie jagen?”, vraagt de nieuwsgierige bewoonster van de nabijgelegen boerderij als Thomas via het houten overstapje het weiland betreedt. “Jazeker, maar dán met de hengel”, reageert hij gevat. Op deze frisse zaterdagochtend staat er een pittig windje, in de verte nadert een pikzwarte wolkenlucht. “Droog zullen we het vandaag niet houden”, concludeert de Utrechter droogjes.

Benieuwd of hij aan de vis kan komen en hoe krom zijn ultralichte stokje daarbij gaat? Check dan snel de video hieronder. In het blad lees je meer tips over deze klassieke snoekvisserij.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide