Karpervissen: How it's made - hengels

04 apr 2021

Sportex is een begrip op het gebied van hengels. Maar hoe wordt een hengel eigenlijk precies gemaakt? En hoe slaagt de Duitse hengelbouwer er altijd weer in om te verrassen met vernieuwende producten? Leonard Sports is al acht jaar de distributeur van Sportex in de Benelux. Eigenaar Ard Westenbrink en vertegenwoordiger Gijs Wijnholts vertellen over de nooit aflatende zoektocht naar een betere hengel.

Ard en Gijs zitten aan tafel in de showroom van Leonard Sports in Hoogeveen – sinds 1995 producent, groothandel en distributeur van hengelsport- en outdoor producten. Ze zijn omgeven door hengels, heel veel verschillende hengels. Ard: “Tien jaar geleden kwam Sportex vrij voor de Benelux-markt. Ik ben toen met ze in gesprek gegaan om te kijken of we qua filosofie een beetje bij elkaar passen. Sportex is een product dat met extra aandacht aan de winkeliers moet worden verkocht. Zodat de winkelier dezelfde aandacht en kennis aan de consument kan overbrengen. Dus niet even snel een hengel verkopen.”

Lees hier het volledige artikel.

> Meer karpervissen in ons archief!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide