HSV Service

Cursussen controle aan politie en hengelsportcontroleurs

4159
04 nov 2016

Sportvisserij Nederland organiseert regelmatig cursussen op het gebied van controle en handhaving en de bijhorende wetgeving. Dit is een eendaagse cursus, bestemd voor controleurs van hengelsportverenigingen en buitengewone opsporingsambtenaren (Boa's), maar wordt ook gegeven aan politiemensen. Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten, voorwaarden gebruik VISpas en meer.

Vorige week gaven we de cursus op de Politieacademie in Lelystad aan circa 15 politiemensen die binnen de politie het aanspreekpunt zijn voor milieuzaken. Op 14 december 2016 gebeurt dat nogmaals.

Donderdag 3 november 2016 geven wij cursus op locatie bij de politie in Helmond. De volgende dag, 4 november 2016, wordt in Stein-Urmond de Cursus Controle voor hengelsportcontroleurs gegeven. Hierna volgen nog cursussen voor controleurs in Akersloot en Bilthoven.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.