HSV Service

Brons voor het Evezet Trabucco Team!

2686
02 jul 2018

Het team, dat vierde werd tijdens de Evezet Nationale Teamcompetitie Zoetwatervissen 2017, heeft tijdens de Meerlanden Zoet 2018 in Italië aan de Ombrone in Grosetto, een knappe prestatie neergezet. Nadat de eerste dag minder verliep, herstelde het team zich schitterend op de tweede dag. Zowel Jeffrey als Nico Bakkernes visten een 1. Nico had zelfs het hoogste daggewicht, 9420 gram. Ook de andere teamgenoten lieten zien wat zij waard waren en dat resulteerde in de derde plaats.

Wanneer je als team meedoet aan de Evezet Nationale Teamcompetitie Zoetwatervissen dan maak je kans om door Sportvisserij Nederland afgevaardigd te worden naar een WK of een andere internationale wedstrijd zoals deze interland. 

Het Evezet Trabucco Team behaalde vorig jaar de vierde plaats en omdat het team dat derde werd, koos voor een geldprijs, konden zij deelnemen aan de Meerlanden Zoet in Italië. Naast Nederland deden Italie, Zwitserland, Luxemburg, Oostenrijk en Duitsland mee aan dit toernooi. Het Nederlandse team bestaande uit Jeffrey en Nico Bakkernes, Daan en Frans van Berkel en Wim Fuhler werd gecoached door Henny van de Bruggen, haalde na twee trainingsdagen en twee wedstrijddagen een bijzonder goed resultaat: brons!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.