HSV Service

VISblad TV: 'up tempo' bellyboatvissen

13602
25 jan 2019

Na wat onwennigheid in de eerste jaren is de bellyboat anno 2019 volledig omarmd door roofvissers in ons kikkerlandje. Ook hoofdredacteur Joran Bal wurmde zich voor de nieuwe VISblad TV zonder opkijken in zijn waadpak en viste samen met bellyboat-crack Johan van der Hek (43) 'up tempo' een rivierplas af, het vizier op baars en snoekbaars afgesteld.

De keuze van Johan voor up tempo vissen vanuit zijn belly heeft een gegronde reden: hij weet dat de vis in de koude maanden van het jaar meestal sterk gegroepeerd ligt en daarom eerst actief moet worden gezocht. Zo was het ook toen de redactie hartje winter met hem het water opging. Uiteindelijk werd door matig succes op de eerste dag besloten om nog een tweede keer een poging te wagen. Dat loonde! Benieuwd naar de vangsten? Check dan snel de video hieronder en lees voor meer tips bij deze visserij het bijbehorende artikel in het blad.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.