HSV Service

Strandvissen bij Domburg met Henri Karremans in VIS TV (video)

2711
08 okt 2020

In het derde deel van de vierdelige jubileumserie van VIS TV – komende zondag om 09:30 uur op RTL 7 – vist Ed Stoop vanaf het strand bij Domburg met zeevisser pur sang én huidig bondscoach bootvissen Henri Karremans. De doelsoorten zijn onder meer zeebaars en bot.

Henri neemt Ed voor deze ‘zoute’ aflevering mee naar precies dezelfde plek waar in 2015 het WK werd gehouden en waar Nederland er met alle hoofdprijzen vandoor ging. Als bondscoach van het jeugdkustvissen zat Henri destijds midden in de actie. Dat levert in gesprek met Ed fraaie terugblikken op.

Check hieronder alvast de trailer van deze aflevering:



Apenhaar

Met volop blauwe lucht en zon is het strandgevoel deze uitzending compleet. Het vissen zelf – met klassieke strandstokken op grote afstand – valt niet mee als gevolg van het vele apenhaar. Gelukkig hebben de heren ook lichte feederhengels bij zich waarmee ze perfect in de branding kunnen vissen. Dat levert onder meer typische Noordzeevissen zoals bot en zeebaars op. Tijdens het vissen krijgt de kijker ook diverse praktische tips.

Kijken dus: aanstaande zondag 11 oktober vanaf 09:30 uur op RTL 7.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.