HSV Service

Per kajak op Friese veensnoek in VIS TV (video)

2475
12 mrt 2021

In het prachtige Veenwouden – een bijzonder natuurgebied in hartje Friesland bomvol snoek – laten de presentatoren van VIS TV in aflevering 11 hun kajak te water. Omgeven door bos, brede rietkragen en plompenbladen zetten ze koers naar de eerste stek.

Marco en Daniël kunnen de snoek bij wijze van spreken al ruiken wanneer ze de eerste worpen maken, maar helaas houden de rovers hun kaken stijf op elkaar. Ook het regelmatige wisselen van kunstaas man niet baten. Zonder ook maar één aanbeet vissen de heren een reeks kleine plasjes, smalle en bredere sloten af. De sfeer is gelukkig opperbest en de stille, beeldschone omgeving een traktatie.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:



Doorzetten beloond

Werpend vanaf een duikertje schrikt Marco zich rot van de klap op zijn hengel: een puntgave veensnoek heeft de felgekleurde shad vlak onder zijn hengeltop gegrepen en schittert niet veel later voor de lens. Zo wordt het doorzetten op deze taaie dag alsnog beloond. De mannen hebben bovendien nog de nodige stekken te gaan na deze vangst. Zou er nog meer in het vat zitten?

Je ziet het aanstaande zondag 14 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines, bijzondere locaties en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2021 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om in de meest ruige, waterrijke natuur van Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV 2020 net als vorig jaar garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Outdoor en avontuur

Outdoor en avontuur staan niet voor niets centraal in VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – ook aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische natuur van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.