HSV Service

Volg Sportvisserij Nederland op social media

1124
17 nov 2022

Sportvisserij Nederland is volop actief op social media. Door ons online te volgen blijf je altijd op de hoogte van het laatste sportvisnieuws en krijg je de leukste sportviscontent op je tijdlijn te zien. We zijn actief op de volgende social media kanalen: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Facebook

Via onze Facebookpagina houden we je dagelijks op de hoogte van het belangrijkste sportvisnieuws. Ook geven we je hier praktische vistips, de beste visstekken van ons land en komen er leuke ‘snacks’ voorbij. Daarnaast zie je hier elke maand de nieuwe aflevering van VISblad TV.

Instagram

Op Instagram richt Sportvisserij Nederland zich primair tot de jeugd. Hier trakteren we vissende kids op een mix van vistips, vette vangstfoto’s, leuke visgrappen, visweetjes en alles rond jeugdevenementen. Door ons te taggen in je foto maak je bovendien kans om als ‘vangst van de week’ op ons account te komen.

LinkedIn

Hoewel LinkedIn primair een zakelijk platform is, doet de betrokken sportvisser die hier actief is er goed aan om ons te volgen. Op LinkedIn plaatsen en delen we berichten over onze maatschappelijke projecten, viswaterbeheer, visstandonderzoek en ander interessant nieuws op professioneel vlak. 

Twitter

Sportvisserij Nederland is ook actief op Twitter. Daar houden we je met onze berichtgeving eveneens op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op sportvisgebied.

YouTube

Via ons YouTube-kanaal komen regelmatig nieuwe sportvisvideo's online met tips & tricks, mooie vangsten, goede verhalen en maandelijks een nieuwe VISblad TV. De video's gaan over karpervissen, witvissen, roofvissen, zeevissen, vliegvissen, wedstrijdvissen, vissen voor kids, Vissen Doe Je Zo, visonderzoeken en nog veel meer!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.