HSV Service

Aanbesteding visonderzoek

1112
24 mei 2023

Sportvisserij Nederland is partner in het Interreg-project De Rijn Verbindt. Doel van het project ‘De Rijn Verbindt’ is het opzetten van een nieuwe maatschappij-brede Duits-Nederlandse samenwerking voor een betere balans tussen mens en natuur in het leefgebied van de Rijn. Sportvisserij Nederland zet zich met name in voor één van de drie subdoelen binnen dit project: Een Gezonde Rijn die niet schadelijk is voor mens en dier, door het verminderen van problemen als plasticvervuiling en visschade door scheepvaart en het werken aan herstel van trekvissen.Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het EU-programma Interreg Deutschland-Nederland, Ministerium für Wirtschaft, Industrie, Klima und Energie van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen en de Provincie Gelderland. Het project wordt begeleidt door het Regionaal Programmamanagement bij de Euregio Rijn-Waal.

Sportvisserij Nederland voert binnen "De Rijn Verbindt" een aantal deelprojecten uit. Een deel van dat werk zal worden uitbesteed, daarom doet Sportvisserij Nederland hierbij een uitvraag/aanbesteding aan onderzoeks- of visserijbedrijven voor de volgende werkzaamheden (klik op onderstaande links voor detail informatie over de aanbesteding):
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.