HSV Service

Mandy Swart wint TTC Dobber U25-categorie

1200
26 sep 2023

Mandy Swart heeft afgelopen weekend de U-25 categorie op haar naam geschreven van de Top TeamCompetitie Dobbervissen 2023. Na zes wedstrijden eindigde Bram Theunissen op de tweede plaats, terwijl Dirk Joosten derde werd.

De Top TeamCompetitie Dobbervissen 2023 bestond uit zes wedstrijden en is een teamwedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen, inclusief heren senioren, junioren en dames. Naast het algemene klassement wordt er ook een aparte ranglijst opgesteld voor alle U-25 deelnemers, waarvan er dit jaar 28 meededen.

Tevreden met goud en zilver

“In eerste instantie is het teamresultaat het belangrijkste bij Top TeamCompetitie Dobbervissen, maar met de overwinning in de U25-catergore ben ik vanzelfsprekend erg blij”, zegt Mandy, die naast deze individuele overwinning met team Af en toe een bliekske een zilveren medaille behaalde.

“De zes wedstrijden verliepen allemaal voorspoedig. Het afsluitende weekend aan het Lateraalkanaal had ik als doel gesteld om twee keer in de top-vijf te eindigen. Met twee keer een plek vier was dat meer dan geslaagd.”

Nog meer kans op succes

Aankomend weekend vist Mandy de beslissende derde en vierde wedstrijd bij de Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames/U20. Aan het Noordhollandsch Kanaal verdedigt zij met haar Turbo Team de eerste plek in de tussenstand.

Uitslag top-5

  1. Mandy Swart, Af en toe een bliekske, 15 punten;
  2. Bram Theunissen, Team Limburg 2, 18 punten;
  3. Dirk Joosten, Team Limburg 2, 22 punten;
  4. Nick Eestermans, Maver Zammataro, 22.5 punten;
  5. Daan van Wijlick, JD Floats Young Ones, 23 punten.

Snel op de hoogte

Op 30 september en 1 oktober valt ook de beslissing bij de Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames/U20. Zij vissen hun beslissende derde en vierde wedstrijd aan het Noordhollandsch Kanaal. Een week later strijden de feedervissers aan het Lateraalkanaal om de TTC-titel.

Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.