HSV Service

Snoek en baars uit het Kanaal van Deurne in VIS TV (video)

2468
10 jan 2024

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op snoek in het Kanaal van Deurne.

Marco en Tamme struinen langs de oevers van het Kanaal van Deurne op zoek naar snoek. Werpend met shads, pluggen en spinners vissen ze zoveel mogelijk typische snoekstekken af. Marco krijgt al snel beet van een mini snoek, maar gelukkig geeft het kanaal later op de dag nog meer van haar bewoners prijs.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

Natte laars

Marco is goed op dreef en vangt een mooie snoek. Tamme kan natuurlijk niet achterblijven en zet alles op alles om er ook een te vangen. Na lang zwoegen heeft hij eindelijk beet. Maar het landen gaat iets té enthousiast waardoor hij wordt beloond met een snoek én een natte laars.Ze sluiten af met een knappe baars. Zeker kijken dus zondag 14 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.