HSV Service

Trottend vissen met hoog water in de Regge in VIS TV (video)

5177
31 jan 2024

In de vijfde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 4 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Tamme op witvis in het overstroomde dal van het riviertje de Regge.

Marco en Tamme schrikken zich lam als ze aankomen bij de Regge. Het water staat zo hoog dat het één groot meer lijkt. Wadend door een moeras vinden ze gelukkig een eiland waar ze vanaf kunnen vissen. Al vlug trekt een voorn de – stroomafwaarts drijvende
– dobber van Marco onder. Tamme vangt hier helaas niets, dus gaan ze op zoek naar een andere stek.

Marco Kraal: “Dit is echt een unieke aflevering die je niet mag missen.”

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

......... embedden...........

Vissen op het gras

De vismaten waden door een ondergelopen weiland en zoeken naar de hoofdstroom. Als ze niet meer verder kunnen zonder een nat pak te krijgen, gooit Tamme in en vangt een voorn. Ze vissen letterlijk in de wei en vangen regelmatig grassprieten. Dan krijgt Marco beet van een vis die nauwelijks te stoppen is.

Benieuwd welke vis Marco aan de lijn heeft? Kijk dan zondag 4 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.