Vis & water

Inschrijvingen verschillende competities geopend

3648
20 dec 2016

Het jaar 2016 loopt af en op het Sportvisserij Nederland Topsportgala hebben we onlangs alle prijswinnaars van afgelopen seizoen gehuldigd. Het wordt dus tijd om ons te richten op wedstrijdseizoen 2017. Daarin organiseert Sportvisserij Nederland weer verschillende nationale competities, waarvoor de inschrijving nu geopend is.

In 2016 is gestart met de uitvoering van het nieuwe wedstrijdbeleidsplan ("Als Team naar de Top, 2016-2020"). Daarvan heeft iedere wedstrijdvisser de eerste stappen van kunnen zien in de nieuwe competitieopzet. Voor 2017 verandert er niet veel ten opzichte van 2016. De wijzigingen heeft u in een eerder artikel op deze website kunnen lezen.

EVEZET Nationale Teamcompetitie

Op basis van de FIPS/CIPS reglementen 2017 is het reglement voor de EVEZET Nationale Teamcompetitie aangepast. Deze vindt u hier. Inschrijving voor deze competitie kan vanaf heden via deze link.

EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20

Op basis van de FIPS/CIPS reglementen 2017 is het reglement voor de EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20 aangepast. Deze vindt u hier. Inschrijving voor deze competitie kan vanaf heden via deze link.

EVEZET Nationale Topcompetitie Feeder

Op basis van de FIPS/CIPS reglementen 2017 is het reglement voor de EVEZET Nationale Topcompetitie Feeder aangepast. Deze vindt u hier. Inschrijving voor deze competitie kan vanaf heden via deze link.Ramon Ansing, winnaar van de EVEZET Nationale Topcompetitie Feeder 2016

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.