Vis & water

KICK-OFF NIEUW SEIZOEN VIS TV! (video)

9820
23 feb 2017

Stem je televisie vanaf 5 maart twaalf zondagen op rij van 9.00 tot 9.30 uur af op RTL 7 voor een hagelnieuwe serie Vis TV. In alweer het tweeëntwintigste seizoen van Vis TV beleven Ed en Marco opnieuw talloze visavonturen in eigen land. Elke zondagochtend een half uur visplezier op tv!

Net als vorig seizoen is dit jaar ‘Stad & Land’ het thema van Vis TV. Uitzendingen midden in een stedelijke omgeving worden dus afgewisseld met afleveringen waarbij Ed en Marco de natuur in gaan om te vissen. De opnames voor deze nieuwe, twaalfdelige serie zijn inmiddels afgerond en we kunnen je alvast verklappen dat er al met al aardig wat vis is gevangen en de nodige spectaculaire beelden zijn geschoten. Dit nieuwe seizoen Vis TV mag je dus niet missen!

Bekijk de promo:






Metersnoek


Op het moment van dit schrijven is het uitzendschema voor het grootste deel bekend. Zo trappen we zondag 5 maart in de eerste aflevering af met een snoekenfestijn in hartje Almere. Daar laten Ed en Marco zien hoe succesvol het snoeken met een dode aasvis kan zijn. Deze uitzending heeft ook een heuse primeur: de allereerste metersnoek ‘on camera’ in 22 jaar Vis TV! Dit wordt dus een bijzonder spetterende start van de nieuwe serie.



Feederen op tong


Ook in de overige elf afleveringen kom je als kijker volledig aan je trekken. Zo reist het duo Kraal & Stoop in aflevering twee af naar het immense Haringvliet om daar met de feederhengels achter de brasem en grote blankvoorn aan te gaan. Ook in de derde aflevering wordt er met de feeder gevist: ditmaal op het Noordzeekanaal, met de tong als doelsoort. En in de polders rond Nijkerk zitten de heren struinend de polderkarpers achter de vodden.



Rotterdam


Waren Ed en Marco in voorgaande seizoenen al regelmatig rondom Rotterdam te vinden, dit seizoen duiken ze echt diep de Maasstad in. Op bekende plekken als de Kop van Zuid en pal onder de kubuswoningen worden ze getrakteerd op een ongekend
witvisfeest. Feest was het trouwens ook aan de Lek en midden in het Zeeuwse Middelburg – waar respectievelijk de snoekbaars en de karper een hoofdrol opeisten.



'Hoe dichter bij Dordt'


Ondanks het gezegde ‘er gaat niets boven Groningen’, gaan Ed en Marco toch nog een stuk noordelijker vissen. In de Eemshaven proberen ze schar te vangen vanaf het strand. Een ander gezegde luidt ‘hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt’. Maar ook dat blijkt niet helemaal te kloppen als Ed en Marco hun kunstaas hier onder de kade laten zakken.

Programma:

  1. 05/03 - Almere - snoek (stad)
  2. 12/03 - Haringvliet - winde en brasem (land)
  3. 19/03 - Velsen – Noordzeekanaal – Tong (stad)
  4. 26/03 - polder Arkenheem - karper (land)
  5. 02/04 - Rotterdam – Brasem, voorn en Winde (stad)
  6. 09/04 - Lek – Baars, snoekbaars (land)
  7. 16/04 - Middelburg, karper (stad)
  8. 23/04 - Wadden – Groningen, schar (land)
  9. 30/04 - Amersfoort – baars, snoek en karper (stad)
  10. 07/05 - Voerendaal - Karper (land)
  11. 14/05 - Dordrecht – snoekbaars en baars en winde vanaf kant (stad)
  12. 21/05 - Volkerak – baars en snoek (land)
Kijk voor meer informatie, promovideo’s en het online terugkijken van de uitzendingen op www.vistv.nl of deze website.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.