Vis & water

Matchanglers winnen Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20

3426
16 okt 2017

In een zonovergoten Landsmeer werden afgelopen weekend de laatste twee wedstrijden in de Evezet Nationale Teamcompetitie Dames en U20 gevist. Uiteindelijk bleken The Matchanglers oppermachtig aan het Noord Hollandsch Kanaal. Ze pakten daarmee de titel in deze felbegeerde competitie voor het Van den Eynde Turboteam (tweede) en Team SV Limburg 2 (derde).
The Matchanglers - bestaande uit Collin Besseling, Nick Eestermans, Dirk Joosten en Randy Roumen en gecoacht door Marco Roumen - visten dit weekend 32 wedstrijdpunten bij elkaar. Daarmee sloegen ze een gat in het klassement ten opzicht van hun achtervolgers. Met vangsten van soms wel boven de tien kilo vis, zijn The Matchanglers daarmee de terechte kampioen. Op 18 november 2017 worden zij gehuldigd op het Sportvisserij Nederland Topsportgala te Papendal.

Daguitslag 4e wedstrijd EVEZET Nationale teamcompetitie Dames + U20 d.d. 15 oktober 2017

Einduitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie Dames + U20 2017
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide