Vis & water

Evezet Nationale Teamcompetitie van start aan het Beukerskanaal

3663
30 mrt 2018

Komend weekend start ook het seizoen voor de wedstrijdvissers met hengel voorzien van dobber. De Evezet Nationale Teamcompetitie wordt in 2018 voor het derde jaar op rij georganiseerd. Aan het Beukerskanaal in Steenwijk worden komende zaterdag en zondag de eerste twee wedstrijden van deze spannende competitie gevist. Tweemaal was het Maver/Zammataro Team de beste. Kunnen zij de trilogie voltooien?

Het belooft een spannende strijd te worden. In 2018 gaan 19 teams een gooi naar goud doen. Het winnende team verzekert zich van een ticket naar het WK Korpsen 2019 dat in Kroatië wordt gehouden. Over zes wedstrijden wordt uitgemaakt wie zich winnaar van de Evezet Nationale Teamcompetitie 2018 mag noemen.


Teamvissen

Dat teamvissen werkt bewijst het feit dat steeds meer vissers gezamenlijk naar de waterkant trekken om te trainen. Op de dagen voor de competitieweekenden zie je teams aan de waterkant van het betreffende kanaal om alvast de benodigde informatie over het water te verzamelen en een tactiek uit te stippelen voor het wedstrijdweekend. Ook is te zien dat de talentvolle vissers worden opgenomen in gerenommeerde teams en dat de goede wedstrijdvissers elkaar opzoeken. Hierdoor komt er steeds meer concurrentie voor het Maver/Zammataro Team.


Kanshebbers

De laatste twee seizoenen zagen we dezelfde namen bovenop het ereschavot staan. Stefan Altena, Bert Auferhaar, Patrick Broekhuizen, Leo Koot, Patrick Mulder, Peter Post en John Vasse doen ook dit jaar weer mee namens Team Maver/Zammataro. Echter zien we verschillende (nieuwe) teams met goede wedstrijdvissers die zich dit jaar zomaar zouden kunnen mengen in de titelstrijd. Wat te denken van Van den Eynde Nederland met Ramon Ansing, Arjan Klop, Jurgen Spierings, Anja Groot, Sjors Milder, Floor Verhoeven en Ramon Pasmans. Een mooie mix van ervaring en talent. Of het Evezet Trabucco Fishing Team die Sporttalent van het Jaar - Nick Eestermans - heeft ingelijfd.


Competitie

Komend weekend starten we in Steenwijk met de eerste twee wedstrijden. Aan het Beukerskanaal wordt de basis gelegd voor seizoen 2018. Vervolgend strijken de teams neer in Noord Holland. Op 5 en 6 mei wordt aan het Noord Hollandsch Kanaal (Neck - Spijkerboor) het tweede weekend gevist. Tot slot wordt afgereisd naar Limburg voor het slotweekend aan het Lateraalkanaal. Iedereen veel succes gewenst.


Het Maver/Zammataro Team (winnaar Evezet Nationale Teamcompetitie 2016 en 2017)


De Evezet Nationale Teamcompetitie wordt gesponsord door Evezet

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.