Vis & water

VISblad TV: baarzenkoorts

16990
20 dec 2018

Tik op Instagram de hashtag #baars in en je kunt je naar hartenlust vergapen aan kneiters van baarzen die in ons eigen kikkerlandje zijn gevangen. Een relatief klein – maar groeiend – groepje winterharde fanatiekelingen vist gericht en met succes op deze prachtvissen. Makkelijk is het niet, maar in deze nieuwe VISblad TV zie je dat het ook weer geen hogere wiskunde is.

Voor deze nieuwe VISblad TV reizen redacteuren Joran Bal en Robert de Wilt naar een grote rivierplas aan de Lek. Daar gaat het duo achter de megabaarzen aan die hier overwinteren. Ze kiezen tijdens deze sessie allebei voor een andere aanpak: Joran subtiel en lichtgewicht met shads en Robert ‘agressief’ en snel met ratelpluggen. We kunnen alvast verklappen dat één techniek erbovenuit springt tijdens de opnamedag. Benieuwd welke? Check dan snel de video en lees voor meer tips het bijbehorende artikel in het januarinummer.


Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.