Vis & water

VIS TV afl. 03 terugkijken: struinend polderkarperen met Bente Morsch (video)

5340
21 jan 2019

VIS TV-liefhebbers en karperfanaten konden afgelopen zondag hun hart ophalen aan een kersvers visavontuur vol kromme hengels. In deze zomerse aflevering struint presentator Marco Kraal samen met specialist Bente Morsch de Noord-Hollandse polder af, op zoek naar karper. Aan het lichte materiaal van het tweetal leveren deze sterke vissen volop sport.


Het zijn niet alleen de talloze vangsten die het avontuur van aanstaande zondag tot een waar spektakel maken. Ook het decor van deze aflevering draagt aan het kijkplezier bij. Het oer-Hollandse, uitgestrekte weidegebied waar Marco en Bente vissen – vol weteringen, wuivend riet en molens – kan zo op een ansichtkaart. Fans van VIS TV zullen ook deze aflevering voor geen goud willen missen.

Check hier alvast de promo:


Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Ook de kleinere karpers geven topsport aan het juiste materiaal.

Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers, en met maden op barbeel. Andere disciplines die nog voorbij komen zijn vissen op baars, feederen en zeebaarzen met kunstaas. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.